bedak wangi follow me

Tuesday, December 28, 2010

Saya Blogger Perak



iye, aku blogger Perak.
nape aku blogger Perak?
well, continue your reading until the last word. eheh

okay, okay.
tolak tepi mood serius. shuhh shuhh
ni bukan blog serius.
ni bloggg... arghhhhh
ni blog aku laaa ;p

orait, entry ni tak berkaitan pun ngan semangat kenegerian yang TERlampau.
hau hau hau hau
kite kan 1Malaysia ;) yeayyy

ni sumer sebab aku nak join Sahabat Blogger Mengikut Negeri
get it? welldone inspektor shahab. LOL

so, back to the point. let's proceed...

Nama anda
name dalam i/c? name manje? ;p
name dalam blog, Miss El. ;D

Status anda
i single lagi la you. ehehehehe. ;*

Cara hubungi
well, korang boleh jerkah jerit kat kotak menjerit aku tu.
kalau ade orang respon nak fb aku, aku boleh bagi link.
* ergh, kau ingat kau diva el? damn it.
orait, takde orang nak kan. ;'(

Daerah
orang cakap, daerah aku paling selamat kalau Perak kene attack. nauzubillah
har har har har.
sebab aku dok kat daerah Perak Tengah.
so kalau kene attack, yang tepi-tepi kene dulu kan. ;)

Tempat tinggal
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
kalau orang kampung aku bace camne? damnnn
hauhauhauhau
aku dok kat kampung yang sentiasa tersusun. --'
err, hai mak cik bedah, mak cik limah.

Yang menarik di sini
aku bangge nak mengatekan yang daerah aku makin membangun ngan tempat-tempat belajar.
* sile abaikan perkataan bangge -_-!
ade 4 sekolah berasrama, termasuk 1 dalam pembinaan ; 2 sekolah agama, 2 MRSM dan 1 sekolah teknik
ade 2 universiti ; UTP dan UiTM Kampus Seri Iskandar
damnn. sah orang kampung tau ni.
err, hai pak cik leman

plus, daerah aku jugak penuh ngan sejarah terutame sekali kat Pasir Salak.
ingat tak time belaja sejarah dolu-dolu? alaa, pasal pak cik Birch tu?
haaa, kat sini la tempat nye.
ade banyak lagi tempat menarik macam Rumah Kutai iaitu rumah tradisional Perak

rumah Kutai

ahah, semangat gile lak aku promote tempat aku.
bangge beb, macam banner yang penyokong Malaysia bawak time perlawanan Piala Suzuki...
Tanah tumpah nye darahku

17 comments:

  1. hai el..heee~ geng perakian jugak upenye yer..=) hehe..ada geng..!! hik3..(^.~)

    ReplyDelete
  2. hai fiqah. tu la, el tengok kat page blog pilihan malaysia tadi. proud to be perakian ;)

    ReplyDelete
  3. hai..org perak, org kedah kem salam...heheh

    ReplyDelete
  4. hai orang kedah ;)
    kite 1Malaysia kan ;D

    ReplyDelete
  5. saya juga blogger perak

    http://www.vnazone.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hye.. sy pon org perak tgh gak..hohohooo

    ReplyDelete
  7. H.A.N.I.S : iye? hai orang kampung ;D

    ReplyDelete
  8. hye dar.. bella pun blogger perak jugak.. tp bella dari hilir perak :)

    teluk intan mali tp blaja kat ipoh.. nnt kalau ada masa jom la ke site bella :)

    salam perkenalan n keep in touchh ya!!

    salam

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...