bedak wangi follow me

Saturday, January 1, 2011

selamat datang 2011

Assalamualaikum.
post ni dah di-auto schedule kan. el busy lately, nak further study kate nye ;p



haallluuu haallluu si gojes dan si kacak ;)


selamat tahun baru 2011. :)
so, cam biase la kan.
asal tahun baru je azam
asal azam je tahun baru
cam couple pulak eh ;p

ape azam korang? ;)
nak dapat dean list? nak kawin? nak beli kete baru?
nak kuruskan badan? nak dapat six pack?

aku pun tak tau ape azam tahun baru aku --'
hari ni aku nak ni, esok-esok bertambah lagi ape yang aku nak.
hau hau hau hau

so, paling penting sentiase berazam nak jadi yang terbaik dari hari ke hari yawww

eheh, el nak bisik sikit.
meh datang dekat sikit ngan skrin lappy tu.
har har har har.

kalau korang dah berazam tu, tak yah la announce ke seantero (betul ke aku eja, belasah je la. hahahaha)
dunie. bukan ape, nanti kalau tak dapat tak de la korang malu sangat and rase demotivated ea.
hak hak hak hak.

tapi tak salah jugak nak bagi tau kat orang. at least ade orang akan sentiase support korang kan. sentiase ingatkan korang supaye capai azam korang tu.

tepuk kepale tanye....
tanye diri sendiri la. ;p

err, azam tahun lepas-lepas dah tercapai ke? o.O

2 comments:

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...