bedak wangi follow me

Friday, December 17, 2010

jumaat yang bermakne, follower dah 50 orang

salam pagi jumaat.
hai si shantek dan si hensyem ;)

nak dekat 6 bulan dah aku berbelog.
mule-mule untuk suke-suke je. tak sempat pun nak update ngan blog ni lebih-lebih. ;p
start cuti sem ni baru aku makin rajin update ngan berblogwalking.

and yeah, get friends ngan ramai blogger.
yang junior, yang senior.

follower pun dah 50 orang hari ni. hhhhheeeeeeeeeee * senyum lebar-lebar
thanks sumer.

follower ke 50 ialah anakpakdin

> malam tadi mimpi dapat ipad. tande nye? o.O

11 comments:

  1. mimpi tu tandanya...

    tandanya kena bg ipad kat orang yang bernama noa yg ada blog http://sayanoa.blogspot.com/

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hamboi, hamboi cik nora ;p
    jage2 pagi tadi el tingat mimpi baru dapat ipad & ngah godek2 ipad tu.
    sape nak bagi eh? heeeee

    ReplyDelete
  3. wa..thniah2..hak3..sy pon sme..start cti sem ni la gle blog skit..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah2. selamat berblog yer:)
    den songkong!!

    ReplyDelete
  5. hehe, alhamdulillah..berkat ary jumaat kot..

    ReplyDelete
  6. zora : time kasih. kan? dah start blaja balik nanti leceh la. ;p

    ash ralf : time kasih.. time kasih.. time kasiiiih ;)

    nazirulhazwan : thanks3. kite saling support menyupport ea ;D

    syafeika edora : yup, insyaallah. :)

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...