bedak wangi follow me

Saturday, April 9, 2011

cukup indah :)

Assalamualaikum.
and haveeee a very nice weekEND peeps!


yeah, even istilah weekend dah tak wujud dalam hidup aku. as for the mean time. --"
going to the hospital from saturday to thursday. and i only have friday for rest. hue hue hue


tapi kan, kalau kite ade semangat and enjoy nak buat sesuatu tu, kite tak kisah pun penat lelah semue tu ;)


and, i just want to share my feelings right now. ;)


cukup indah.



yup, my feelings right now cukup indah.


i so in love with the lyrics.


Cukup Indah by Aliff Satar




Tak pernah aku menjauh darimu
Meninggalkan cinta kita
Tak pernah aku meluka hatimu
Perasaan dan jiwamu
Segalanya telah ku serah
Hanya engkau terindah

Chorus:
Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi

Tiada yang lain selain dirimu
Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu

Ulang Chorus 3X

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai



Alhamdulillah. You make my day 

8 comments:

  1. ohh ayu! : hai. thanks jugak sebab singgah balik ;)

    ReplyDelete
  2. Ainn Hazwany : kan. el suke sangat lagu ni. sweetttt ;D

    ReplyDelete
  3. memng indah tgk foto tu .... hmmmm^_^

    talk to the wind ..talk to the sky .....

    ReplyDelete
  4. Nulia : yup. sampai tak tergambar rase indah tu ;)

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...