bedak wangi follow me

Sunday, January 2, 2011

blogger terlampau. eh, silap. BUSY.

Assalamualaikum.

hai hai sumer.

macam sebelum-sebelum ni.
post ni pun dah di-auto schedule kan. el busy lately, nak further study kate nye ;p


1 Januari 2011 aku sibuk mendaftarkan diri kat KKKK.
ape itu KKKK? sile rujuk sini.

so, tak tau la bile aku dapat update blog ngan blogwalking. ;'(

pasni mesti busy ngan horror orientasi.
har har har har.

pastu sibuk nak adapt ngan suasane baru lagi.
doakan sumer nye okay-okay je eh.

so, kalau sape-sape nak tinggalkan link, tinggalkan kat komen entry ni eh.
kalau kat kotak menjerit tu, aku takut tak pasan dah nanti.
acecececeh, gaye cam popular je kau el. --"
hauahauahauahauahaua

see you soonnnnnnn ♥

4 comments:

  1. slmt belajar n slmt berorientasi....

    ReplyDelete
  2. NICE SHARED!!

    www.chessmaster1993.blogspot.com
    (link me back , follow if you interest)

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...