bedak wangi follow me

Saturday, January 8, 2011

a new beginning

Assalamualaikum.

hello hello sumer ;)

ouh lame sudah tak update. susah nak online, tak de wifi kat sini ;(
nampak gaye nye kene ambik berukband laaaaa.

ouh. baru ingat nak simpan duit elaun tu untuk kawin nanti. :(
nampak gaye nye kene postpone tarikh kawin laaaa. --'

hahahahahahahahaha

okay, okay
sudah sampai tempat baru kan?
mesti ade gambar baru kan? ;)


kolej ku ;)

first time outing 

keluar mesti kene makan ;p

gambar berjaye diambil ngan pantas
sambil dijeling manje oleh akak mydin 
awww

kelantan okeh?
ouh, banyak yang kene biasekan kat sini.
biase sebut weekend sabtu ahad, skang ni jumaat sabtu.
tu pun asyik tersasul je --,'

yang paling penting loghat die,
homaigod. kalau kecek kelate laju-laju pastu cakap tak jelas nganga la aku.
har har har har

tapi senior cakap kalau nak keluar pegi makan or shopping kat tempat yang boleh tawar menawar kan, better kite cakap loghat kelantan or bawak la kawan yang tau. kalau tak memang laaaaaaa.

huh, saje je kan. patut la orang luar yang dok sini pun boleh terikut loghat die. orang cine sini pun kecek kelate.

bende menarik yang first sekali aku pasan kat sini.

ihsan inche google

hampir sumer bangunan, iklan and pape tulisan la ade tulisan jawi camni.
menarik kan? memartabatkan tulisan jawi.

tapi, dah 2 hari ujan tak berenti kat sini. elektrik pun dapat dijimatkan tanpa kipas.
i tidur ngan selimut tebal ngan stokin you. hauhauhau
adekah Kelantan mahu dilanda banjir? o.O

burrrr, ujan makin lebat. sejuk sejuk ni berhibernasi je la jawab nye. selamat malam sumer.
sebelum tido basuh kaki :)

22 comments:

  1. da byk tmpat da bnjir da..tape..jgn rsau..kwsn tmpat el blajo tu jrg naik air..huhu...

    ReplyDelete
  2. thiena : iye? banjir pun tape. boleh maen air. eheheheh

    ReplyDelete
  3. leen !
    makan je eh keje kau ?
    miahaha :)

    memaen jeh :D

    ReplyDelete
  4. fatin : makan tu kemestian. haha tapi manis la makanan2 kat sini. ;(

    ReplyDelete
  5. Woofer Storm : iye. eheh, BAKAL la ;D

    ReplyDelete
  6. Tulisan jawi – Amat cantik
    http://sifoo.com/topic/315-taipset-jawi-dalam-word-indesign
    http://sifoo.com/topic/314-jawi-kaligrafer-%E2%80%94-wajib-dimiliki
    Semakin Terancam?! Semarak Jawi

    ReplyDelete
  7. AzizMostafa : yup. tulisan jawi ade keistimewaan tersendiri. tapi tak sumer orang tau ;(

    ReplyDelete
  8. ahahhaha lum jumpe ag an keantan fried chicken?

    ReplyDelete
  9. khairul : radix fried chicken eh? ade kat depan kolej ni je ;D

    ReplyDelete
  10. housemate sume ore kelate..
    dah duduk stahun, tp still sy x pehe lagi.. huhu

    ReplyDelete
  11. Eel : mu tok gheti kecek kelate lagi? blajo blajo ;p

    ReplyDelete
  12. nurse,tolong sy...sy skit ati ni,ada penawar tak??hahaaa

    ReplyDelete
  13. ! Encik Nakal ! : makan memang licin abih ;p

    ReplyDelete
  14. el: drop here n read this entry...
    btul kata kwn awk tu.. klaw nak g shopping ke apa better bawak member yang pure kelantan.. baru dpt murah... btw welkem 2 my hometown ^_^

    ReplyDelete
  15. saperakue : boleh la awak pulak teman el shopping eh? ;p thanks for the welcoming ;)

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...