bedak wangi follow me

Monday, November 29, 2010

ciuman nakal. ehem,ehem



huuuwaaahhhhhhhhh, ngantuk nye! sambil taip-taip post ni pun aku dengan kental nye menahan ngantuk sambil mengelap air mate yang mengalir dek menguap terlampau. hauhauhauhauhau
heeeee, ini lah simptom-simptom ape bile waktu tidur dijadikan waktu menonton drama korea ;D

sangat sweet citer ni


cool guy & fun girl


antare scene-scene dalam citer playfull kiss







hamboi, hamboi dah abis sekolah gaye rambut pun lain ye ;p



dekat korea tajuk citer ni  장난스런 키스 atau sebutan nye Jangnanseureon Kiss plus also known as mischievous kiss and naughty kiss.
citer ni baru disiarkan dekat MBC ( salah 1 daripade 4 saluran nasional utama kat Korea Selatan ) bulan september baru ni.


aku dapat citer ni pun dari cousin aku, die rajin sangat download, aku lagi la rajin copy. kalau tak ade orang macam aku, tak berbaloi penat lelah saintis dulu-dulu invent copy & paste kan. wahahahahahahaha


aku baru tengok sampai episod 8, sangat best citer ni. sweet gile.
tapi aku tak bape suke bile that girl, Oh Ha Ni  tu macam terlalu lemah, lembut hati & mengharap sangat kat that guy, Baek Seung Joo.


but it's worthwhile la sebab Seung Joo pun suke kat Ha Ni even die suke sangat buli Ha Ni.
oooh, lupe nak cakap Ha Ni ni sangat-tak-pandai-punye-student walhal Seung Joo ni sangat-pandai-punye-student. perbandingan nye, Seung Joo tiap kali exam akan dapat highest mark kat sekolah, 500% pulak tu.Ha Ni ni pulak top 4 bottom rank kat sekolah tu. see? sangat ketara kan.hauahauahauahauahauahaua


ala, taip panjang-panjang pun tak gune. check it out okay?!


laki memang macam ni eh? tau yang perempuan suke kat die & die pun rase yang same tapi tak nak confess.
okay, tak nak confess tak pe lagi. ni siap buli & buat gaye cam benci je.
ade sape-sape terase? aku harap ade!
wuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwu


> aku ngah neves ni menunggu result interview aku. (x_x)
tapi, tak kua-kua pun lagi~


wish me luck ♥

10 comments:

  1. suka hero dia jadi ji hu yg sweet dlm boys over flowers :)

    ReplyDelete
  2. si cantik sally : memang tiut miutt laa ;)

    ReplyDelete
  3. Peri PiA : BOF pun saye suke ;)

    ReplyDelete
  4. ...Minah BluR... : sweet sangat kan ;)

    ReplyDelete
  5. dah tengok citew nie.
    best tp gurl tuh trlampau obses ngan laki tuh.
    like3 kim hyun joong. :DD

    ReplyDelete
  6. Bella One ♥ : haah. yang baik jadikan tauladan, yang tak baik jadikan sempadan :)

    ReplyDelete
  7. memang sweet giler cite ni akak siap gi carik vcd versi lanun lagik minat nyer pasal...hahahaha memang best la..

    ReplyDelete
  8. erynaakma : hahaha. berbaloi pun beli vcd kan. bestt sangat! ;)

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...