bedak wangi follow me

Sunday, May 1, 2011

siapa 24:7 dengan Gula Gula ni? K-Pop Malaysia kata nye.


Assalamualaikum.

yawww, peeps ;)

dah dengar berita terbaru dunia hiburan tanah air? * gaya Nas Ahmad cakap. hue hue hue
no, no. aku bukan nak cakap pasal AF9. ;D

but lagi hot dari tu.
that is...



** drum roll **





tak yah nak drum roll sangat ahhh. har har har

meh aku tayangkan gambar-gambar comel group K-Pop Malaysia. yeay!

24:7

oh my gayyy


nak bernasyid ke bang?


Gula Gula

cantik kaki kak

alololo tebal nye mekap


nak tengok lagi? pegi la tengok kat page fb diorang.
banyak lagi gambar yang akan buat korang muntah darah. hak hak hak
geli aku nak letak gambar diorang banyak-banyak kat blog aku ni. -_-"

mane yang dah tau tu mesti dah puas mengutuk. hahaha
hilang ngantuk aku malam tadi jumpe page anti diorang ni.




mane yang baru tau ni mesti terkedu kan? o.O

first impression aku, malu sangat nak ngaku yang diorang ni orang Malaysia.
bukan sebab aku tak boleh terima gaye baru, tapi sebab diorang tiru gaye orang.

please, cari la identiti sendiri.
jangan nampak macam bodoh sangat tertiru gaye orang.

wait, kau kate k-pop yang kau bawak tu keindahan pop?
duhh, lame punye alasan la beb!
sumer orang pun tau k-pop stands for korean pop.
tak yah nak bagi alasan macam orang tak sekolah la.
dah la gaye pun macam tak sekolah.


orang minat kat k-pop which is korean pop sebab tu memang gaye korea.
tapi kalau kau bawak gaye tu kat sini, memang tak kene la.



nak berskirt-skirt pendek pulak kat Malaysia ni apehal kak?

nak bajet-bajet jambu pulak ye abang rempit kiter?



macam ni  ke bakal artis yang akan disukai zaman anak-anak aku nanti?
acececeh, macam nak kahwin dah je gayenye.
hauhauhau

but, seriously. macam ni ke?

yang ade sekarang ni pun dah macam-macam,
kau menambah pening kepale mak bapak zaman akan datang je.



aduhh, terduduk dibuat nye.

54 comments:

  1. adoohh..
    kaki gempal2 nak pakai skirt pendek..
    pastuh yang laki..
    muke mat rempit..
    bajet jambuu
    =__="
    buad malu orang malysia je

    ReplyDelete
  2. chemay : yup, yup, yup.

    tak sesuai langsung!
    hahaha

    ReplyDelete
  3. geli geleman teman

    ReplyDelete
  4. 파스 ForDonghaeForAWhile : speechless? ;)

    ReplyDelete
  5. adoi !!!!
    ada ke tunjuk kaki .ini Malaysia ~

    ReplyDelete
  6. dah byk kali bace dan byk kali jugak rase menyampah dan byk tu jugak la rase nk termuntah.. euww!

    ReplyDelete
  7. nelly : memang nak kaki je dorang ni. haha
    dunie dunie

    ReplyDelete
  8. aisya : kan. nak baldi tadah muntah lagi? ;D

    ReplyDelete
  9. eeeii . geli jee tengok :|

    ReplyDelete
  10. haha..seksi..seksa mata kawe nengok.

    ReplyDelete
  11. dott : tau tak pe. berbulu je tengok. haha

    ReplyDelete
  12. bella : sakit mate tengoknye.

    ReplyDelete
  13. hahahahah...wooo pedas betull..konfirm pedas punggung dorang baca entri nih...good job!!:)

    ReplyDelete
  14. Syuxer : hahahaha. cume luahan pendapat dan perasaan.

    ReplyDelete
  15. tu ar psl...
    naik nyampah aku tgk..
    ahaha..

    ReplyDelete
  16. Far8 : tu la, tu la.

    sumer menyampah kan. haha

    ReplyDelete
  17. kalau artis korea boleh jugak bagi aku mimpi indah..ini mimpi ngeri aku tengok haha...

    bawak2 laa bertaubat...

    ReplyDelete
  18. Faizah : tau tak pe. geli gile tengok.

    harap nye diorang akan sedar la nanti. :)

    ReplyDelete
  19. ngeh ngeh ngeh , deme ni baek smbung blaja balik, peghabih behgah je

    ReplyDelete
  20. nadia : ni la rupenye kalau dah malas nak sambung belajar ;D hahaha

    ReplyDelete
  21. plez ah..
    bukan Gula-Gula tp Geli-Geli.Haha..
    tahun depan saya pon nak wat group K-Pop gakla..
    nama kumpulan,'Muka Kitew Cumel tak',haha.

    ReplyDelete
  22. Anif : nak join boleh?

    kitew pown cumel jugak.

    ahhahaha

    ReplyDelete
  23. AHAHAHAHAAH LOL!sooo inilah rupe-rupenyerk yg kawan AWAN kasi taw AWAN mlm smlm kat fb!LOL...thangs 4 da inform MiSS El!;)

    ReplyDelete
  24. AWAN : malam tadi memang hot lah page fb anti diorang tu. hehe

    welcome to the club ;)

    ReplyDelete
  25. iqbal hakimi : tu pasal kene buang kerje 7E. seksi sangat. haha

    ReplyDelete
  26. Hahaha~ tak tahu nak cakap pe. Cik Yana bukan peminat fanatik Kpop pun. Tapi cuma nak cakap, kalau melayu Islam tu buat la cara Islam. Tak payah nak tiru dorang tu, dorang bukannya Islam pun nak pakai2 camtu :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  27. Cik Yana : ni la jadinye kalau buat tu tak pikir panjang. belum ape-ape orang dah benci.

    ReplyDelete
  28. the ofisial of geli geli.err..haha

    mmg payah bila semua suka nak tiru.haish

    ReplyDelete
  29. GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : garang? el tulis entry ni sambil gelak2 tengok gambar kpop malaysia ni ;p

    ReplyDelete
  30. jaaFahiza : macam dah takde identiti sendiri langsung kan ;)

    ReplyDelete
  31. siot...dah desperate sgt ker nk jd pnyanyi??huu

    ReplyDelete
  32. Husna Kamal : nak femes cepat kan ;D

    ReplyDelete
  33. seriusly tak suka,tak payah nak buka baju sangat.huhu

    ReplyDelete
  34. Cahaya Kehidupan : yup. kalau ade 6 pack takpe jugak ;p

    ReplyDelete
  35. la,dah banyak bace pasal dorang ni..
    memang macam2 kan orang skrang..
    meniru number satu ..ish3 .. :)

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum...

    lg2 bawak masuk budaya luar. knape la diorg ni? xbangga dgn budaya sndiri ker? drp diorg tubuhkan group mcm ni, baik la tubuhkan group nasyid..lg bagus, sambil nyanyi sambil bdakwah..bukankah islam tu sudah jadi agama dan sebahagian identiti melayu/malaysia sejak zaman berzaman? knapa xnak pertahankan? apa yg seronoknya dgn budaya luar berbanding budaya sndri??

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  37. Iera Lollies : yup. dah takde idea la tu ;)

    ReplyDelete
  38. BLADE EDGE : Waalaikumsalam.

    ini lah contoh yang dah tak de pegangan sendiri dan bangga dengan budaya orang lain. harap nya diorang ni sedar la nanti.

    :)

    ReplyDelete
  39. sy kureng sket band2 yg cam nih...
    sy prefer band yg boleh main alat music..baru la best..yeahhhh!!

    ReplyDelete
  40. FIRDAUS HUSAIN : yeahhhh! diorang ni memang tak best pun ;D

    ReplyDelete
  41. hah? gula2 baik ke? awas kena diabetes... muahahah.. just kidding..
    salam

    ReplyDelete
  42. lutfy : tu la, bahaye suke kat gula gula ni. habis sumer kene kencing manis nanti. ;)

    salam

    ReplyDelete
  43. hadoi..tersentap mak nak... betis dah la besau, bajet nak pakai skirt pendek..come on la, muka dah x lawa, jgn la tiru mcm org korea.. yg si lelaki tu plak, muka gelap, tapi buat gaya cam bapok,,jambu nyer.. ewww..gelii

    ReplyDelete
  44. srikandi cinta : euwwwww. nak termuntah tak kak? ;D

    ReplyDelete
  45. funny la lol . taksangka benda cam ni pun malaysia nak tiru... alahai .=..= nama je negara islam majoriti melayu banyak. tengok yg group lelaki tu.. astagah.. malu beb aku nak popular pun takkan wat sebigini.. haih..

    ReplyDelete
  46. Anon : lawak kan diorang ni. nampak sangat pikiran tak matang. meniru satu hal, bende yang ditiru tu pun ntah pape. geleng kepale je tengok.

    ReplyDelete
  47. ish semak je la....nape mest nk ikut korea...grrr....xkene langsung....tlg la jgn tru gy org...g cr identiti sndiri la...aigooo....

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...