bedak wangi follow me

Monday, May 23, 2011

hilang satu deria

Assalamualaikum.



entry ni dah berhari-hari tergendala. macam putus idea.


bukan la takde idea sebenarnye. but, hilang idea untuk menulis.


you know it is too hard and hurt when you have many things to let out but you can't?



zero.


tulis sebaris berhenti. tulis lagi sebaris berhenti.


padahal nye dah bersusun mende aku nak post kat entry. nak tulis pasal tu pasal ni.


tapi bile jari ni sentuh je keyboard terus stuck.


sekarang ni aku busy ngan praktikal. balik-balik dah penat. bile badan dah letih, idea pun ke laut. terus tak larat nak post entry.


rasa macam hilang satu deria tau.


patut la banyak blogger yang aku follow bile dah start kerja, senyap.


bukan tak nak update blog dah, tapi masih dalam proses nak membiasakan diri.


argghhh, penat lah tulis tersekat-sekat macam ni.




sorry peeps and as for the mean time, take care :)

18 comments:

  1. mula2 cm tu la..
    dah lama mugkin dah boleh biasakan..hehehe
    apa2 pun gud luck :)

    ReplyDelete
  2. SRenungan : yup. T_T

    thanks yaa!

    ReplyDelete
  3. good luck!sabar ye.biase la tu mula2 :)

    ReplyDelete
  4. alah biasa la tu, semua busy dgn life masing2. so take it as positively okayy.

    ReplyDelete
  5. Miss Zaza : thanks sangat :)

    ReplyDelete
  6. amir aizat : yeahh. orait :)

    ReplyDelete
  7. leen ! aku jua begitu . ahaha . skrg aku beralih dkt tumblr pulak . mencik ah tules je stuck . tules je stuck . haha . .

    ReplyDelete
  8. fatin : tau takpe. tulis satu ayat stuck. tulis lagi tekan backspace. last-last aku tertido depan lappy. haha

    ReplyDelete
  9. ma kasih dah mampir di blogku

    ReplyDelete
  10. biasa la tu .sabar jerk ~
    =)

    ReplyDelete
  11. nelly : stress jugak dok perah otak nak update blog tapi tak terupdate2. haihhh

    ReplyDelete
  12. biasa la hilang idea time nak berblogging..
    chill oke?
    :)

    ReplyDelete
  13. alolo...ciannye die...take care yaw dear~! :D
    makan ubat okay?

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...