bedak wangi follow me

Tuesday, March 8, 2011

Happy Women's Day

Assalamualaikum pretty-pretty girls & gorgeous-gorgeous lady ;p

dah lame blog ni tak berupdate kan.
dah lame el tak blogwalking balik kan.
dah banyak tag el tak buat kan.
dah lame aku tak sedar yang aku ade blog.
hehehehe

a lot of sorry peeps.
kehidupan realiti lebih memerlukan perhatian daripada kehidupan maya.
sometimes we need to realise that we have big responsibility out there.

orait, i'm back to merepek-merepek here. --'

ini bukan syok sendiri atau tak sedar diri.
kan kan?
kau rase orang tu cantik, tak semestinya tuan punya diri tu rase die cantik.
kau tengok orang tu tak cantik, tapi tuan punye diri rase die la paling cantik.
hak hak hak hak

bak kate Hanis Zalikha, you're just not your own taste *senyum paling manis


tak kisah la, kau tu
hitam ke putih ke
gemuk ke kurus ke
rendah ke tinggi ke

beauty is in the eye of the beholder ;)
okay, aku bukan nak ulang ape yang HZ tulis, jauh sekali nak reblog. har har har

hari ni hari wanita kan. tau tak?
meh aku bagi tau.
hari ni hari wanita and the best part is hari ni ulangtahun hari wanita yang ke 100.

no need a party to celebrate it. ;)
but always remember that there is always a woman behind any success. 

26 comments:

  1. oyehhhhh....wanita anugerah terindah...teeheeee

    ReplyDelete
  2. Dak CoMoT : proud to be woman kan :)

    ReplyDelete
  3. ooo women's day arini ek?
    hurmm selamat hari wanita

    ReplyDelete
  4. wanita sentiasa yang pertama...

    ReplyDelete
  5. stand tall & proud ladies!! :D Happy women's day.

    ReplyDelete
  6. eikieyn : oyeah! happy women's day too ;)

    ReplyDelete
  7. drely89 : happy women's day to you too ;D

    ReplyDelete
  8. CT Aja : happy women's day too ;)

    ReplyDelete
  9. yep// lupak plak hr ni women day.. happy2 ye..

    ReplyDelete
  10. hoho..gigi trut happy. yippe! :)

    ReplyDelete
  11. gigiAriEma : yeayy! every woman should happy today ;)

    ReplyDelete
  12. happy women"s day....
    hope all women happy today.. :)

    ReplyDelete
  13. ::EIZA:: : happy women's day too.
    yeah, hopefully ;)

    ReplyDelete
  14. selamat hari wanita :)
    jangan biar dirimu ditindas :)

    ReplyDelete
  15. ....~MissMarshmalloW..~ : yeayyy!! ;D

    ReplyDelete
  16. Mohamadazhan hjDesa : thanks a lot :))

    ReplyDelete
  17. selamat untu kamuuu jgk!!!
    (walopon da lewat.. heeeee)

    ReplyDelete
  18. cikLah : better late than never ;) thanks yaww

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...