bedak wangi follow me

Saturday, August 13, 2011

Ujian Bulan Ramadhan ;)

Assalamualaikum.

lame dah pasangan kekasih ni tak berjumpe. hari ni bersatu jugak jari ngan keyboard. ;)


hai kawan, blog ni wujud lagi tau. but, paham-paham je la. aku ni memang susah nak bahagikan masa. mana nak buat assignment, nak study untuk test, nak basuh baju, nak pegi bazar lagi. arghhh, memang busy lah sekarang ni.


tu pasal perempuan tak boleh kawin 4 -_-"


but, hati ni pun ade limit jugak. sampai satu tahap memang tak terpendam dah. tetibe aku rase blog ni memang untuk luahan tak puas hati aku je la. hahaha


chill bebeh.


aku frust sangat hari ni. sebab sangat tak dihargai.




well, to make it short, ade sorang lecturer baru ni kat kolej aku. die tak ajar mane-mane subjek, just tolong cover a few chapters yang tak sempat lecturer lain cover.


get it? so makne nye aku dah belajar intro sumer subjek ngan lecturer lain then die sambung je.


so, i thought the same things la go on. but, dia memang created trouble betul.


hari pertama masuk dah mengajar non stop. non stop here bermaksud no joke and no other words from her mouth other than that topics.

kalau ada mende tak berkaitan pun, penerangan yang terlampau detail sampai aku rasa annoying.
ohhhh, can you just please explain apa yang ada dalam study guide tu?


the other day pulak, ada presentation. first time in my life presentation aku kene reject sebab tak detail. superficial aje katenyeeeee.


orait, aku pun pergi la jumpa lecturer sebenar yang mengajar tu. mintak dia explain balik sedetail-detailnye. lecturer tu pulak pelik cakap "awak takyah tau detail sangat, bukan masuk exam pun. tak penting pun ni". o.O


tengah hari tu present balik depan dia, boleh pulak ade lagi yang dia tak puas hati. aku rasa dia memang aim aku ngan member aku sorang ni. sebab kitorang tersengguk ngan tersenyum dalam kelas dia. ;D
what's wrong with you witch?




and today, kali ke 3 aku present. aku rasa ni la preparation before kelas aku yang paling awesome. perghhhh. habis sumer slide aku tolong coverkan, aku tak kisah babe asal tak kena hentam lagi. walaupun aku sedikit emo sebab arggghhhhhh, biasala kan kerja kumpulan. mesti ada misunderstanding.


aku memang nampak gila-gila and main-main je. but when it comes to study, aku jadi serius. tambah-tambah nak present mende yang sama buat kali ke 3. kejadahnye nak present kali ke 4 pulak, ye dak?


yang aku frust sangat, that mrs-konon-konon-bajet-perfect-taknak-superficial tu boleh komen detail sangat pulak. and saje mencari salah yang aku rasa tak kan effect pun result kalau tak tau. you don't have any idea betapa tak perlu nya ambik tau pasal mende yang kitorang present ni.


kejadahnye?


superficial salah, detail salah. dah la mende yang aku present tu seriously tak ada dalam silibus.


habis sumer buku aku dah selak. bersengkang mata aku buat.




ni lah namanye ujian bulan Ramadhan. semoga aku jadi lebih sabar ;)


16 comments:

  1. ak pun heran gak nie...superficial ke.PERFECT ke..sume salah kt mata dia...ak pun xphm la ngn mrs nie...haruu idop kita cmnie..

    ReplyDelete
  2. maisarah : saya sabar lagi ni. tapi siang tadi memang emo la ;)

    ReplyDelete
  3. dayah : entah la wehh. penat otak aku pikir macam mane nak puaskan hati die.

    ReplyDelete
  4. sabo jelah....time aku belajo siap siap kena baling lagi depan pintu...terus berusaha dont give up :D

    ReplyDelete
  5. saba ea , hee msty ade hikmah dsebalik sume neeh :)
    DO YOUR BEST !

    ReplyDelete
  6. zackey : thanks. kan, sabar je la :)

    ReplyDelete
  7. yana : insyaallah. thanks darl ;)

    ReplyDelete
  8. banyak kan bersabar ye dear

    buat yang terbaik ye

    senyum :)

    ReplyDelete
  9. Gila,, followersnya sampai begitu banyak caranya gmn kawan??
    saya Sukses foloow no 981 kawan,, ditunggu follow backnya yah,,

    ReplyDelete
  10. ini blog saya : awak rajin betul komen kat blog el ni. *terharu

    thanks dear ;)

    ReplyDelete
  11. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete
  12. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete

tangan2 menaip

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...